makanan terbaik sepanjang ramadan

salam guys. bulan puasa ni memangs best kalau cakap pasal makanan, iyelah, bulan ni kenduri kahwin pun dah tak banyak. so geng pakej kahwin murah ni susah le  nak cari makan. haha

anyway, apa yang best nak makan time bulan puasa ni?

  1. nasi beriyani lauk ayam?
nasi beriyani ni kena makan panas2. engkorang kalau nak oder tu boleh click sini

2. kuih seri muka

ok la guys. gua dah tak sanggup nak paste lagi banyak kuih macam karipap, lopes and murtabak. kang terbatal puasa gua.

chow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *